Adviseur Online

Welkom bij VKG

Lees meer over ons
Ik ben verzekerde Ik wil goed verzekerd zijn en nu? Ik ben verzekerde Ik wil een hypotheek en nu?
Ik zoek mijn adviseur in de buurt
Ik ben verzekerde Ik heb een schade en nu? Ik ben verzekerde Ik heb een vraag over mijn verzekering of factuur en nu? Ik ben verzekerde Ik heb een klacht of een compliment en nu?

De energie achter financiële rust

Wij vinden dat iedereen een goed financieel advies verdient, zonder financiële zorgen. Daarom zetten wij ons in voor een Nederland waar er altijd een financieel adviseur in de buurt zit.

Een adviseur die helpt met het maken van een goede keuze uit een breed aanbod van verzekeringen, hypotheken en andere producten. Die inzicht geeft in risico’s en hoe je daar het beste mee omgaat. En die zorgt dat u zelf geen omkijken heeft naar zaken als schadeafhandeling en herstel. Zodat u gewoon door kunt met uw werk en leven. Zonder financiële stress.

Samenwerking met uw adviseur

Uw financieel adviseur werkt met ons samen. Wij helpen uw adviseur u te adviseren over de beste financiële producten en diensten die er zijn. Daarnaast ondersteunen wij uw adviseur bij de administratie. Daarom vindt u onze naam, VKG, terug op bepaalde facturen, verzekering- en hypotheekdocumenten. Veelal incasseren wij ook de premie in opdracht van uw adviseur.

Vragen over uw verzekeringen?

Neem dan contact op met uw financieel adviseur. Dit is uw aanspreekpunt. Uw financieel adviseur kent uw persoonlijke situatie en helpt u graag verder. Heeft u een polis bij VKG, maar weet u niet wie uw adviseur is? Vul dan hieronder uw polisnummer en postcode in.

Uw adviseur?

Vind uw adviseur bij u in de buurt.