Extranet Adviseur Online

Nieuws

BedrijvenOpvangPolis uitgebreid met glasverzekering en beroepsaansprakelijkheid

De BedrijvenOpvangPolis (BOP) is uitgebreid. De bij ons aangesloten adviseurs kunnen nu ook de zakelijke producten van Midglas glasverzekeraar en de beroepsaansprakelijkheid van Liberty Specialty Markets offreren en aanvragen. Het totale aantal verzekeraars in de BOP komt daarmee op 10. Het maken van een complete offerte voor een zakelijk verzekeringspakket kost slechts enkele minuten.

Met de zakelijke glasverzekering van Midglas kunnen nagenoeg alle soorten glas worden verzekerd. Naast de basisdekking voor buitengevelbeglazing kunnen op eenvoudige wijze binnenglas, beplakking en belettering op de ruiten, koelvitrines en de bijbehorende woning worden meeverzekerd. Voor het herstel bij glasschade wordt gebruik gemaakt van een eigen, adequate inhouse meldkamer.

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Liberty Specialty Markets is een welkome uitbreiding van het assortiment in de BedrijvenOpvangPolis. De BAV van Liberty kan desgewenst worden uitgebreid met bedrijfsaansprakelijkheid.

Eric-Jan van den Berg, directeur Commercie: “De BOP biedt een enorme keuze aan verzekeringsoplossingen. Er wordt door adviseurs veel gebruik gemaakt van de BedrijvenOpvangPolis. Sinds de introductie op 25 september 2019 zijn er al veel offertes gemaakt. Met Liberty en Midglas verbreden en verdiepen we het assortiment. En de komende tijd breiden we de BOP met nog meer aanvullende productgroepen en functionaliteiten uit. Als full serviceprovider bieden we adviseurs een totaaloplossing voor hun zakelijke klanten.”

Nieuwsoverzicht

Lees ook...