Extranet

De energie achter financiële rust

Samenwerken met VKG
Kredieten Schadeverzekeringen
Particulier
VKG inkomen Schadeverzekeringen
Zakelijk
Hypotheken Hypotheken Beurs Beurs

Wij vinden dat iedereen rustig moet kunnen slapen

Zonder zich zorgen te maken over financiële risico’s, vaste lasten, verzekeringen, hypotheken, schade en andere geldzaken. Daarom zetten wij ons in voor een Nederland met altijd en overal een deskundige financieel adviseur in de buurt.

Een financieel adviseur die inzicht verschaft in risico’s en hoe je daar het beste mee omgaat. Die helpt met het maken van een goede keuze uit een breed aanbod van verzekeringen, hypotheken en andere producten. En die zorgt dat zijn klanten zelf geen omkijken hebben naar zaken als schadeafhandeling en herstel.

Zodat een bedrijf niet dicht hoeft en een bouwproject niet stil komt te liggen. En mensen gewoon door kunnen met hun werk of leven. Zonder financiële stress.

Bent u die financieel adviseur voor uw klanten? Dan zijn wij dé fullserviceprovider voor u.

Een zo breed mogelijk aanbod van financiële diensten

VKG biedt financieel adviseurs toegang tot een zo breed mogelijk aanbod van financiële diensten. In combinatie met een snelle en efficiënte afhandeling.

Of het nu gaat om een particuliere of zakelijke klant, voor elk financieel vraagstuk bieden we een oplossing. Dat kan in specifieke gevallen zelfs een verzekering op maat zijn.

Producten voor uw particuliere klanten:

Bekijk producten

Producten voor uw zakelijke klanten:

Bekijk producten

Diensten voor uzelf:

Bekijk diensten

Bespaar tijd met onze slimme tools

Onze geavanceerde digitale oplossingen besparen u veel tijd. En die tijd kunt u weer besteden aan het helpen van uw klanten.

De tools van VKG

Digitale polismap

Altijd en overal toegang tot verzekeringszaken voor uw zakelijke en particuliere klanten.

Lees meer

ExtranetPlus

Klantgegevens beheren, polissen aanvragen, administreren en prolongeren in de cloud.

Lees meer

VKG Mailings

Gebruiksvriendelijke, geautomatiseerde en gerichte mailcampagnes voor uw klanten.

Lees meer

Directe beloning

Ondersteuning, voorbereiding en implementatie van directe beloning.

Lees meer

Samenwerken met VKG

U kunt ons zien als een verlengstuk van uw organisatie, een extra medewerker die altijd voor u klaarstaat. Een partij die u helpt om uw klanten financiële rust te bieden. Dat doen we doelgericht, efficiënt en met enthousiasme.

Zo bereiken we samen dat iedereen in Nederland rustig kan slapen, zonder zorgen over financiële risico’s en vaste lasten.

Breed aanbod

U krijgt toegang tot een zo breed mogelijk aanbod van verzekeringen, hypotheken en andere financiële producten en diensten.

Begeleiding

Wilt u uitbreiden of een kantoor overnemen? Of denkt u erover financieel adviseur te worden? Dan begeleiden en ondersteunen we u.

Handige tools

Met onze geavanceerde digitale oplossingen nemen we u en uw medewerkers veel administratief werk uit handen.

Vrijblijvend de mogelijkheden en voordelen van een samenwerking met VKG bespreken? Bel 0229-287888 of mail naar relatiebeheer@vkg.nl

VKG nieuws

Meer concurrentie tussen intermediairs, lokaal adviseur kan het verschil maken

Een visie van Fred de Jong naar aanleiding van ons onderzoek in samenwerking met Björn Bierhaalder (MCH Consultancy) en Fred de Jong (Adviesbureau Fred de Jong) over de toekomst van financieel advieskantoren. 

Voorlopig lijkt de overname-trend nog niet klaar te zijn. De komende jaren wisselen nog eens ruim duizend kantoren van eigenaar, zo blijkt uit onderzoek van VKG in samenwerking met Adviesbureau Fred de Jong en MCH Consultancy. Het lijkt alsof overnemen of overgenomen worden de enige route naar succes is. Verdwijnt daarmee het bestaansrecht van kleinschalige, lokale adviseurs?

Juist niet! De klant ziet de toegevoegde waarde van de lokale adviseur. Hij kent de klant, zijn omgeving en omstandigheden als geen ander.

Adviseur behoudt sterke positie als kantoor ook digitaal groeit

VKG werkt samen met meer dan 2.700 advieskantoren. De serviceprovider gelooft in de kracht van lokaal advies, maar sluit de ogen niet voor de uitdagingen die de komende jaren het pad van het intermediair kruisen. En dat zijn er nogal wat. Van fusies en overnames tot de roep om digitalisering en het verzekerbaar houden van risico’s voor de klant. Wat kan VKG hierin betekenen voor de lokale financieel adviseur? Lees het interview met Eric-Jan Berg, directeur Commercie, in de special van de VVP.

VKG sluit aan op Aplaza

VKG is nieuw aangesloten op het Aplaza-platform. Dat bespaart de bij VKG aangesloten financieel adviseurs al snel een minuut per bericht.

Nieuwsoverzicht