Extranet

De energie achter financiële rust

Samenwerken met VKG
Kredieten Schadeverzekeringen
Particulier
VKG inkomen Schadeverzekeringen
Zakelijk
Hypotheken Hypotheken Beurs Beurs

Wij vinden dat iedereen rustig moet kunnen slapen

Zonder zich zorgen te maken over financiële risico’s, vaste lasten, verzekeringen, hypotheken, schade en andere geldzaken. Daarom zetten wij ons in voor een Nederland met altijd en overal een deskundige financieel adviseur in de buurt.

Een financieel adviseur die inzicht verschaft in risico’s en hoe je daar het beste mee omgaat. Die helpt met het maken van een goede keuze uit een breed aanbod van verzekeringen, hypotheken en andere producten. En die zorgt dat zijn klanten zelf geen omkijken hebben naar zaken als schadeafhandeling en herstel.

Zodat een bedrijf niet dicht hoeft en een bouwproject niet stil komt te liggen. En mensen gewoon door kunnen met hun werk of leven. Zonder financiële stress.

Bent u die financieel adviseur voor uw klanten? Dan zijn wij dé fullserviceprovider voor u.

Een zo breed mogelijk aanbod van financiële diensten

VKG biedt financieel adviseurs toegang tot een zo breed mogelijk aanbod van financiële diensten. In combinatie met een snelle en efficiënte afhandeling.

Of het nu gaat om een particuliere of zakelijke klant, voor elk financieel vraagstuk bieden we een oplossing. Dat kan in specifieke gevallen zelfs een verzekering op maat zijn.

Producten voor uw particuliere klanten:

Bekijk producten

Producten voor uw zakelijke klanten:

Bekijk producten

Diensten voor uzelf:

Bekijk diensten

Bespaar tijd met onze slimme tools

Onze geavanceerde digitale oplossingen besparen u veel tijd. En die tijd kunt u weer besteden aan het helpen van uw klanten.

De tools van VKG

Adviseur Online

Altijd en overal toegang tot verzekeringszaken voor uw zakelijke en particuliere klanten.

Lees meer

ExtranetPlus

Klantgegevens beheren, polissen aanvragen, administreren en prolongeren in de cloud.

Lees meer

VKG Mailings

Gebruiksvriendelijke, geautomatiseerde en gerichte mailcampagnes voor uw klanten.

Lees meer

Directe beloning

Ondersteuning, voorbereiding en implementatie van directe beloning.

Lees meer

Samenwerken met VKG

U kunt ons zien als een verlengstuk van uw organisatie, een extra medewerker die altijd voor u klaarstaat. Een partij die u helpt om uw klanten financiële rust te bieden. Dat doen we doelgericht, efficiënt en met enthousiasme.

Zo bereiken we samen dat iedereen in Nederland rustig kan slapen, zonder zorgen over financiële risico’s en vaste lasten.

Breed aanbod

U krijgt toegang tot een zo breed mogelijk aanbod van verzekeringen, hypotheken en andere financiële producten en diensten.

Begeleiding

Wilt u uitbreiden of een kantoor overnemen? Of denkt u erover financieel adviseur te worden? Dan begeleiden en ondersteunen we u.

Handige tools

Met onze geavanceerde digitale oplossingen nemen we u en uw medewerkers veel administratief werk uit handen.

Vrijblijvend de mogelijkheden en voordelen van een samenwerking met VKG bespreken? Bel 0229-287888 of mail naar relatiebeheer@vkg.nl

VKG nieuws

VKG Hypotheken met een 7,7 bovengemiddeld gewaardeerd door adviseurs

Voor het derde jaar op rij zijn de diensten van VKG Hypotheken hoog gewaardeerd! Onze adviseurs gaven een mooie 7,7; …

Van Helvoort overgenomen door VKG

VKG (100 procent dochter van ASR Distribution & Services B.V.) heeft Van Helvoort Registermakelaars in Assurantien B.V. overgenomen. De overname betreft 100% van de aandelen van het volmacht- en het bemiddelingsbedrijf. Van Helvoort blijft onder de eigen naam werken vanuit de huidige vestiging in Gemert.

VKG in de media: Altijd versterken en verbinden

VKG in de VVP Special ‘Op eigen kracht of samen sterk?’ Grote spelers struinen de financieel adviesmarkt in Nederland af …

Nieuwsoverzicht