Extranet

De energie achter financiële rust

Samenwerken met VKG
Kredieten Schadeverzekeringen
Particulier
VKG inkomen Schadeverzekeringen
Zakelijk
Hypotheken Hypotheken Beurs Beurs

Bij VKG vinden we dat iedereen een goed financieel advies verdient

zodat niemand zich zorgen hoeft te maken over zijn financiële risico’s, verzekeringen of hypotheek. Daarom zetten wij ons in voor een Nederland met altijd en overal een deskundige financieel adviseur in de buurt.

Een financieel adviseur die inzicht verschaft in risico’s en hoe je daar het beste mee omgaat. Die helpt met het maken van een goede keuze uit een breed aanbod van verzekeringen, hypotheken en andere producten. En die zorgt dat zijn klanten zelf geen omkijken hebben naar zaken als schadeafhandeling en herstel.

Zodat een bedrijf niet dicht hoeft en een bouwproject niet stil komt te liggen. En mensen gewoon door kunnen met hun werk of leven. Zonder financiële stress.

Bent u die financieel adviseur voor uw klanten? Dan zijn wij dé fullserviceprovider voor u.

Een zo breed mogelijk aanbod van financiële diensten

VKG biedt financieel adviseurs toegang tot een zo breed mogelijk aanbod van financiële diensten. In combinatie met een snelle en efficiënte afhandeling.

Of het nu gaat om een particuliere of zakelijke klant, voor elk financieel vraagstuk bieden we een oplossing. Dat kan in specifieke gevallen zelfs een verzekering op maat zijn.

Producten voor uw particuliere klanten:

Bekijk producten

Producten voor uw zakelijke klanten:

Bekijk producten

Diensten voor uzelf:

Bekijk diensten

Bespaar tijd met onze slimme tools

Onze geavanceerde digitale oplossingen besparen u veel tijd. En die tijd kunt u weer besteden aan het helpen van uw klanten.

De tools van VKG

Adviseur Online

Altijd en overal toegang tot verzekeringszaken voor uw zakelijke en particuliere klanten.

Lees meer

ExtranetPlus

Klantgegevens beheren, polissen aanvragen, administreren en prolongeren in de cloud.

Lees meer

VKG Mailings

Gebruiksvriendelijke, geautomatiseerde en gerichte mailcampagnes voor uw klanten.

Lees meer

Directe beloning

Ondersteuning, voorbereiding en implementatie van directe beloning.

Lees meer

Samenwerken met VKG

U kunt ons zien als een verlengstuk van uw organisatie, een extra medewerker die altijd voor u klaarstaat. Een partij die u helpt om uw klanten financiële rust te bieden. Dat doen we doelgericht, efficiënt en met enthousiasme.

Zo bereiken we samen dat iedereen in Nederland zich geen zorgen hoeft te maken over zijn financiële risico’s, verzekeringen of hypotheek

Breed aanbod

U krijgt toegang tot een zo breed mogelijk aanbod van verzekeringen, hypotheken en andere financiële producten en diensten.

Begeleiding

Wilt u uitbreiden of een kantoor overnemen? Of denkt u erover financieel adviseur te worden? Dan begeleiden en ondersteunen we u.

Handige tools

Met onze geavanceerde digitale oplossingen nemen we u en uw medewerkers veel administratief werk uit handen.

Vrijblijvend de mogelijkheden en voordelen van een samenwerking met VKG bespreken? Bel 0229-287888 of mail naar relatiebeheer@vkg.nl

VKG nieuws

VKG in de media: interview over de flinke stappen die VKG vooruit heeft gezet

Een enthousiast interview in am:magazine met Vivian Buijs en Eric-Jan van den Berg. Het is een boeiend artikel over de stappen die VKG vooruit heeft gezet met de BedrijvenOpvangPolis, het Privé Totaal pakket en de Full BackOffice dienstverlening.

VKG in de media: interview over de BedrijvenOpvangPolis

Lees op amweb.nl een mooi interview over de voordelen van de geheel vernieuwde BedrijvenOpvangPolis. Met de slimme en gebruiksvriendelijke aanvraagmodule maakt u snel en efficiënt een premievergelijking en vraagt u razendsnel de polis aan.

VKG vernieuwt de BedrijvenOpvangPolis

VKG heeft het aanvragen van zakelijke volmachtverzekeringen geheel vernieuwd. Met de aanvraagmodule van de BedrijvenOpvangPolis kunnen adviseurs binnen 2 minuten een helder vergelijkingsoverzicht maken van de producten van verschillende verzekeraars.

Nieuwsoverzicht