Extranet Adviseur Online

Ambassadeurs VKG Hypotheken

Joke Bleijerveld

Bemiddelingsservice Joke Bleijerveld

Bemiddelingsservice Joke Bleijerveld

“Het hypotheekteam van VKG heeft veel kennis van zaken. Overleggen is altijd mogelijk; het team denkt mee en is telefonisch goed bereikbaar. Hierdoor kan ik snel schakelen. Dossiers lopen geen onnodige vertragingen op. De korte lijnen, duidelijke informatievoorziening en het prettige contact zorgen ervoor dat ik met veel plezier met VKG samenwerk.”

Danny Buter

Buter Hypotheken en Verzekeringen

Buter Hypotheken en Verzekeringen

“Het is prettig samenwerken met het hypotheekteam van VKG. Het team is goed bereikbaar, geeft snel antwoord en heeft kennis van zaken. Dat is voor mij van toegevoegde waarde in de samenwerking.”

Stephanie Senden

Ger Leenen Financiële Diensten

Ger Leenen Financiële Diensten

“De hypotheekdienstverlening van VKG heeft ons positief verrast. Dankzij de kennis van de VKG-medewerkers kunnen we aanvragen verfijnen en onze klanten een vlotte afhandeling bieden.”

Ambassadeurs VKG ExtranetPlus

Lees meer

Financieel adviseurs over VKG

Lees meer

Samenwerken met VKG

U kunt ons zien als een verlengstuk van uw organisatie, een extra medewerker die altijd voor u klaarstaat. Een partij die u helpt om uw klanten financiële rust te bieden. Dat doen we doelgericht, efficiënt en met enthousiasme.

Zo bereiken we samen dat iedereen in Nederland rustig kan slapen, zonder zorgen over financiële risico’s en vaste lasten.

Breed aanbod

U krijgt toegang tot een zo breed mogelijk aanbod van verzekeringen, hypotheken en andere financiële producten en diensten.

Begeleiding

Wilt u uitbreiden of een kantoor overnemen? Of denkt u erover financieel adviseur te worden? Dan begeleiden en ondersteunen we u.

Handige tools

Met onze geavanceerde digitale oplossingen nemen we u en uw medewerkers veel administratief werk uit handen.

Vrijblijvend de mogelijkheden en voordelen van een samenwerking met VKG bespreken? Bel 0229-287888 of mail naar relatiebeheer@vkg.nl