Extranet Adviseur Online

VKG Evenementen: dé plek waar kennis en inspiratie samen komen

Bij VKG zijn we altijd op de hoogte van veranderingen op de markt en de nieuwste wet- en regelgeving. Dankzij onze evenementen en webinars blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Webinars

Wilt u kennis op doen en netwerken zonder genoodzaakt zijn om fysiek aanwezig te zijn? Dan zijn onze webinars ideaal voor diegenen met een drukke agenda.

 

Evenementen

Onze evenementen bieden de kans om te leren van andere professionals en deskundigen in de branche. Met onze evenementen wordt u geïnspireerd en geven we u nieuwe inzichten en kunt u nieuwe contacten leggen of bestaande relaties versterken. Bovendien zit VKG op drie verschillende locaties (Heerenveen, Hoorn en Eindhoven) en werken we samen met kantoren door heel Nederland. Dit betekent dat u de kans heeft om deel te nemen aan  onze evenementen bij u in de buurt.

 

VKG Experience | de rol van AI in verzekeringsadvies

 

Op donderdag 6 juni organiseerden wij een inspirerende VKG Experience in het prachtige Openlucht Museum te Arnhem. Met dit jaar als thema: de rol van AI in verzekeringsadvies.

Het beloofde een spectaculaire editie te worden, waarin wij u lieten zien hoe VKG u als partner kan ondersteunen bij succesvol adviseren. Wij spraken u bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity en wat dit voor u betekent. Ook deelden experts Sonny de Leeuw en Wouter de Vries hun praktische kennis over Artificial Intelligence, ChatGPT, digitalisering, klantgerichtheid en technologie.

Een unieke kans om te netwerken en meer te ontdekken over de invloed van AI op verzekeringsadvies!

Klik hier om u aan te melden! (gesloten)

PS. Geen aanstelling of toegang tot ons extranet? Laat een berichtje achter via deze pagina

Contactgegevens

Blijf op de hoogte van onze laatste updates, volg ons op onze socials

Google maps - VKG adres