Extranet Adviseur Online

VKG Evenementen: dé plek waar kennis en inspiratie samen komen

Bij VKG zijn we altijd op de hoogte van veranderingen op de markt en de nieuwste wet- en regelgeving. Dankzij onze evenementen en webinars blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Webinars

Wilt u kennis op doen en netwerken zonder genoodzaakt zijn om fysiek aanwezig te zijn? Dan zijn onze webinars ideaal voor diegenen met een drukke agenda.

 

Evenementen

Onze evenementen bieden de kans om te leren van andere professionals en deskundigen in de branche. Met onze evenementen wordt u geïnspireerd en geven we u nieuwe inzichten en kunt u nieuwe contacten leggen of bestaande relaties versterken. Bovendien zit VKG op drie verschillende locaties (Heerenveen, Hoorn en Eindhoven) en werken we samen met kantoren door heel Nederland. Dit betekent dat u de kans heeft om deel te nemen aan  onze evenementen bij u in de buurt.

 

VKG Experience | Expo Retro Future 12 oktober 2023

 

Stap donderdag 12 oktober aan boord in de iconische UFO en kom tijdreizen in het Evoluon. Reis vooruit en ontdek de toekomst van VKG waar we aandacht besteden aan de vernieuwingen in onze aanvraagmodules en de Full Backoffice dienstverlening.

Waar wacht u nog op? De toekomst begint hier. Klik hier om u aan te melden!

Praktische informatie

 

    

Klik hier en meld u aan voor de VKG Experience en kom erachter of uw bedrijf future-proof is!

Contactgegevens

Blijf op de hoogte van onze laatste updates, volg ons op onze socials

Google maps - VKG adres