Extranet Adviseur Online

VKG Schadeverzekeringen zakelijk

Als financieel adviseur bent u niet alleen de vraagbaak van uw zakelijke klanten, maar ook hun vertrouwenspersoon. Of dat nu gaat om verzekeringen, verzuimvraagstukken, de financiering van het eigen huis of bedrijfsinvesteringen. Ons totaalpakket voor zakelijke klanten zorgt dat u altijd de beste oplossing kunt bieden.

Onze oplossingen:

BedrijvenOpvangPolis (BOP)

Combineer de producten van vele verzekeraars in één pakket. De premie berekent u eenvoudig in onze online rekenmodule. Heeft uw klant behoefte aan een nog groter aanbod? Dan kunt u een offerte bij ons aanvragen. U ziet: VKG is een van de grootste serviceproviders in zakelijke verzekeringen!

Lees meer over de BedrijvenOpvangPolis

 

Zakelijke offerte module (ZOM)

Een deel van uw zakelijke aanvragen is niet standaard. U kunt deze zakelijke verzekeringen heel efficiënt laten offreren via één module: de VKG Zakelijke Offerte Module. Via deze module verzamelt VKG de gegevens die u nodig heeft voor een offerte. Dat doen we op een slimme manier met alleen die vragen die echt nodig zijn voor de offerte. Vervolgens maken onze acceptatie-teams een offerte op maat. De offerte kan bestaan uit verzekeringen in het volmachtkanaal, het provinciale kanaal, het beurskanaal of een combinatie hiervan.

Sparren met acceptanten

Soms is het zinvol om over een situatie of risico te overleggen. Daarom kunt u rekenen op de professionaliteit en ervaring van ons team zakelijke acceptanten. Zij denken graag met u mee over de wensen van uw klanten en de mogelijke oplossingen hiervoor. Zo helpen we u om (bijna) elke zakelijke verzekeringswens snel en efficiënt in orde te maken.

Business Travel Insurance (BTI)

Zakelijke reisverzekeringen in drie varianten:

  1. BTI Collectief: collectieve oplossing voor bedrijven met medewerkers die geregeld beroepsmatig naar het buitenland reizen.
  2. BTI Collectief Personal Package: collectieve maatwerkoplossing met extra mogelijkheden voor bedrijven met aanvullende wensen.
  3. BTI Individueel: voor professionals die regelmatig naar het buitenland reizen en vakanties apart willen meeverzekeren, inclusief inwonende partner of thuiswonende kinderen.

VKG Bouw Polis

Ideaal voor installateurs, aannemers en zzp’ers in de bouw: één loket, snelle afhandeling, geen dubbele dekkingen en zeer scherp geprijsd.

  • Drie belangrijke bouwrisico’s verzekerd op één polis, van initiatieffase tot en met de onderhoudstermijn.
  • Verzekering voor constructie, aansprakelijkheid én ontwerpaansprakelijkheid op één polis.

Kredietverzekeringen

Een debiteurenverzekering biedt bescherming tegen het risico dat afnemers geleverde goederen en diensten niet kunnen betalen. Bijvoorbeeld als gevolg van een faillissement of surseance van betaling. Uw zakelijke klanten kunnen kiezen uit drie varianten die wij aanbieden via Atradius.

Meer weten? Onze acceptanten staan voor u klaar. Bel 0229-287888 of bekijk de contactpagina