Extranet Adviseur Online

Nieuws

Medewerkers van VKG helpen de Sint een handje en schenken Sinterklaascadeaus voor kinderen in nood

Een kloppend hart vol verwachting, gebonk op de deur en een zak cadeautjes op de stoep. Voor kinderen in Nederland die opgroeien in armoede is een cadeautje van de Sint niet vanzelfsprekend. Hoe leg je een kind uit dat Sinterklaas geen geld heeft voor jouw cadeaus, maar wél voor die van de buren? Dat is natuurlijk hartverscheurend. Bij VKG vinden we dat geen kind overgeslagen mag worden door de Sint.  

Bij VKG hebben medewerkers zich ingezet om te zorgen dat zoveel mogelijk kinderen die in armoede opgroeien, tóch cadeautjes kunnen ontvangen tijdens Sinterklaas. En met groot succes… Maandag 6 november reden twee volgeladen auto’s richting de Kinderkledingbank in Hoorn.  

VKG kiest lokaal
We hebben gekozen om dit jaar lokaal verschil te maken en kwamen zo uit bij de Kinderkledingbank in Hoorn. Een organisatie die draait op vrijwilligers, waarvan de verhalen een diepe indruk achterlaten en ons herinneren aan de waarde van solidariteit. 

Grote verrassingen
De Kinderkledingbank in Hoorn werd overspoeld met vreugde en dankbaarheid toen de gulle donaties werden overhandigd. Mede dankzij de actie van VKG hebben we ervoor gezorgd dat meer dan 500 gezinnen met kinderen Sinterklaas met een extra dosis geluk ervaren. Elk kind krijgt meer dan drie cadeaus voor in de schoen en twee grotere verrassingen voor pakjesavond. 

Een magische glimlach
Een diepe buiging aan alle medewerkers van VKG die een bijdrage hebben geleverd. Jullie inzet heeft niet alleen cadeaus gebracht, ook onvergetelijke momenten en een grote glimlach op de gezichten van de kinderen getoverd.  

Een magische pakjesavond voor ieder kind, dat is wat we bij VKG belangrijk vinden. 

Nieuwsoverzicht

Lees ook...