Extranet Adviseur Online

Nieuws

Sneller werken met Aplaza: dat tikt aan!

Goed nieuws voor alle financieel adviseurs! Onze Aplaza-functionaliteit is uitgebreid met de functie ‘Documenten’. Via het Aplaza-platform worden gegevens uitgewisseld tussen de systemen van verzekeraars en serviceproviders en de software van financieel adviseurs. Daarmee is dubbel invoeren niet meer nodig. Dat bespaart u al snel 1 minuut per bericht. En dat tikt aan. VKG is dan ook blij om u deze mooie digitale oplossing te kunnen aanbieden.

Hoe werkt het: berichten (volmacht)
Met
Aplaza worden prolongatie- en mutatieberichten van VKG met één druk op de knop naar uw eigen administratiepakket overgezet, waardoor u polisgegevens altijd up-to-date zijn.

Documenten
Vanaf nu worden de Aplaza-functie ‘Documenten’ ondersteund. Deze functie gaat ervoor zorgen dat documenten die VKG op uw VKG-extranet toevoegt, met een druk op de knop worden overgezet naar uw eigen administratiepakket. Dat scheelt u al snel 5 minuten per document! Alle documenten van VKG zijn direct beschikbaar in het dossier van uw klant in uw eigen administratiepakket.

Voor wie?
De Aplaza-berichtenkoppeling is ideaal voor adviseurs die naast het VKG-extranet of VKG ExtranetPlus een eigen administratiepakket gebruiken.
Maakt u alleen gebruik van het VKG-extranet en heeft u geen eigen administratiepakket? Dan heeft u Aplaza niet nodig.

Kosten
Natuurlijk wilt u weten welke kosten er verbonden zijn aan het gebruik van Aplaza. Daarom zetten we dit voor u op een rij.

  • Aplaza is standaard beschikbaar in de meeste administratiesystemen. Bekijk de lijst met softwareleveranciers die Aplaza aanbieden. Als u Aplaza via VKG gaat gebruiken hoeft u hiervoor geen extra bijdrage aan Aplaza of uw eigen softwareleverancier te betalen.
  • U dient in het bezit te zijn van een Bedrijfscertificaat van Solera-Digidentity. Solera-Digidentity is leverancier van deze certificaten en vraagt voor het aanvragen en verlengen een bijdrage.

Hoe aanmelden bij VKG
Heeft u Aplaza en wilt u gebruik maken van de Aplaza-koppeling met VKG? Meld u dan aan bij VKG zodat wij de koppeling voor u kunnen in regelen.

  1. Stuur een e-mail aan teamrsc@vkg.com met als onderwerp ‘Aplaza inregelen’.
  2. Vermeld uw VKG-agentschapsnummer en uw kantoornaam.
  3. Vermeld welke administratiesoftware/systeemhuis u gebruikt (zoals Anva of Dias).
  4. Vermeld het nummer van uw Aplaza-postbus.
  5. Heeft u nog geen Aplaza-postbus? Vraag dan eerst uw postbus aan bij Aplaza.

Vragen?
Sneller en efficiënter – dat is de kracht van Aplaza en VKG! Bekijk hier de video.
Heeft u nog vragen over de Aplaza-koppeling? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Nieuwsoverzicht

Lees ook...