Extranet Adviseur Online

Nieuws

VKG breidt assortiment uit door samenwerking met Hiscox

VKG is een volmacht samenwerking aangegaan met Hiscox. Drie zakelijke verzekeringen van Hiscox zijn nu digitaal af te sluiten in de BedrijvenOpvangPolis, het zakelijke verzekeringspakket van VKG. De bestuurdersaansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid en de CyberClear cyberverzekering van Hiscox zijn binnen enkele minuten te berekenen en af te sluiten.

Onderscheidend
Hiscox is een specialist voor de volmachtmarkt en de verzekeringen van Hiscox hebben onderscheidende eigenschappen. Zo kent de CyberClear-verzekering een aansprakelijkheid voor schade bij anderen en biedt deze 24/7 ondersteuning bij cyberincidenten.

Arjan Roersma (Sales & Development) Hiscox: “In VKG vinden we een sterke partner om onze producten nog breder aan te kunnen bieden. Via VKG kunnen ruim 2.400 adviseurs gebruik maken van onze verzekeringen.”

Vivian Buijs-Tabbers (Directie) en Rob Kerssens (Productmanagement), VKG: “We zijn blij om onze adviseurs een compleet zakelijk productenpalet aan te kunnen bieden. Hiscox en VKG profiteren van elkaars kennis en onze samenwerking draagt bij aan een brede toegang voor adviseurs tot de verzekeringsmarkt. In onze zakelijke pakketpolis zijn inmiddels ruim 100 producten af te sluiten.”

Nieuwsoverzicht

Lees ook...