Extranet Adviseur Online

Nieuws

VKG breidt assortiment uit door samenwerking met rhion

VKG heeft een volmachtovereenkomst getekend met rhion. Deze Duitse verzekeraar is sinds 1 januari 2020 actief op de Nederlandse markt en werkt exclusief samen met leden van de NVGA. VKG biedt haar aangesloten adviseurs in volmacht vier particuliere verzekeringen aan: aansprakelijkheid, inboedel, woonhuis en de autoverzekering. Deze verzekeringen kunnen adviseurs vanaf nu online berekenen en afsluiten.

Onderscheid
Rhion is een specialist voor de volmachtmarkt. Een flexibele werkwijze en kleine teams maken het mogelijk om snel in te spelen op marktontwikkelingen en nieuwe producten en diensten te implementeren. De verzekeringen van rhion hebben onderscheidende eigenschappen. Zo kent de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren een hoog verzekerd bedrag.

Berend Jan Tempelman, managing director rhion: “Via VKG kunnen ruim 2.700 adviseurs gebruik maken van onze verzekeringen. Dat is fantastisch nieuws voor adviseurs. Wij zijn op de Nederlandse markt gestart met verzekeringen voor particulieren. Voor 2022 is onze doelstelling om uit te breiden in het particuliere aanbod maar ook een zakelijke propositie te starten.”

Eric-Jan van den Berg, directeur Commercie: “Wij zijn trots op deze mooie samenwerking met rhion. Het verbreedt het assortiment waaruit onze adviseurs hun klanten kunnen adviseren. Dat is in de huidige consoliderende markt zeer welkom. In onze particuliere pakketpolis zijn inmiddels 100 producten online af te sluiten.”

 

Foto:
Berend Jan Tempelman – Managing Director rhion
Dieuxdonnée Kruijsifix – Volmachtmanager rhion
Eric-Jan van den Berg – Directeur Commercie VKG

Nieuwsoverzicht

Lees ook...