Extranet Adviseur Online

Nieuws

VKG introduceert vernieuwde inboedelmodule

De online berekenings-/aanvraagmodule van de Inboedelverzekering (TotaalOpvangPolis) is sterk verbeterd. Zo is er nu een compleet overzicht van alle dekkingen en eigen risico’s van de verzekeraars beschikbaar. Ook heeft VKG de mobiele apparatuur-dekking voor particulieren geïntegreerd.

In nauwe samenwerking met onze adviseurs is de Inboedel-aanvraagmodule sterk verbeterd. De mogelijkheden om te offreren zijn uitgebreider, de indeling van de module is logischer gemaakt en de informatieteksten zijn verduidelijkt. Het ontwikkelen van modules doen we samen!

Wat is nieuw

  • Tijdens het aanvragen van de inboedelverzekering kunt u nu kiezen voor uitgebreidere mogelijkheden zoals de aanvullende dekkingen ‘Mobiele apparatuur’ en ‘Buitenshuisdekking’. In het dekkingsoverzicht ziet u in één oogopslag welke apparatuur er in welke situaties binnenshuis en buitenshuis verzekerd is.
  • Er is een dekkingsoverzicht met alle belangrijke dekkingsonderdelen van verzekeraars, inclusief verzekerde bedragen en eigen risico’s. U kunt daarmee de verschillende producten beter beoordelen en uw advies aan uw klant goed beargumenteren. Het dekkingsoverzicht is (als een pdf) beschikbaar.
  • Naast de All-Risk dekking is het nu ook mogelijk om de Extra Uitgebreide dekking te offreren.
  • Er is een uitgebreidere keuze en een beter overzicht van de eigen risico’s.
  • De vragen uit de waardemeters van de maatschappij (grondslag voor de premie) zijn ingebouwd, waardoor u meteen de juiste premie berekent. Bij de aanvullende dekkingen kunt u het verzekerde bedrag verhogen voor bijvoorbeeld sieraden of audioapparatuur.

U maakt het verschil

Bij de inboedel zijn er grote verschillen in dekkingen zoals mobiele apparatuur of de buitenhuisdekking. De vernieuwde inboedelmodule van VKG stelt u in staat om de belangrijkste dekkingsonderdelen inclusief het eigen risico te vergelijken. Hiermee maakt u het verschil. Uw advies kunt u precies afstemmen op de specifieke behoefte van uw klant. Door de toegevoegde waarde van uw advies herkent de klant uw kwaliteit.
Nieuwsoverzicht

Lees ook...