Extranet Mijn polismap

Nieuws

VKG in de media: interview Rob Kerssens (Specialist Portefeuille en Product Management)

Op amweb.nl is vandaag een mooi interview verschenen met Rob Kerssens, Specialist Portefeuille en Product Management bij VKG. Het is een pakkend artikel over ons brede productaanbod voor particulieren en bedrijven, onze efficiënte digitale ondersteuning aan onze adviseurs, het fijne werken in een platte organisatie zoals VKG en trends op het gebied van productontwikkeling.

Nieuwsoverzicht

Lees ook...

Meer concurrentie tussen intermediairs, lokaal adviseur kan het verschil maken

Een visie van Fred de Jong naar aanleiding van ons onderzoek in samenwerking met Björn Bierhaalder (MCH Consultancy) en Fred de Jong (Adviesbureau Fred de Jong) over de toekomst van financieel advieskantoren. 

Voorlopig lijkt de overname-trend nog niet klaar te zijn. De komende jaren wisselen nog eens ruim duizend kantoren van eigenaar, zo blijkt uit onderzoek van VKG in samenwerking met Adviesbureau Fred de Jong en MCH Consultancy. Het lijkt alsof overnemen of overgenomen worden de enige route naar succes is. Verdwijnt daarmee het bestaansrecht van kleinschalige, lokale adviseurs?

Juist niet! De klant ziet de toegevoegde waarde van de lokale adviseur. Hij kent de klant, zijn omgeving en omstandigheden als geen ander.

Adviseur behoudt sterke positie als kantoor ook digitaal groeit

VKG werkt samen met meer dan 2.700 advieskantoren. De serviceprovider gelooft in de kracht van lokaal advies, maar sluit de ogen niet voor de uitdagingen die de komende jaren het pad van het intermediair kruisen. En dat zijn er nogal wat. Van fusies en overnames tot de roep om digitalisering en het verzekerbaar houden van risico’s voor de klant. Wat kan VKG hierin betekenen voor de lokale financieel adviseur? Lees het interview met Eric-Jan Berg, directeur Commercie, in de special van de VVP.

VKG sluit aan op Aplaza

VKG is nieuw aangesloten op het Aplaza-platform. Dat bespaart de bij VKG aangesloten financieel adviseurs al snel een minuut per bericht.