Extranet Adviseur Online

Nieuws

VKG is de energie achter financiële rust

Een nieuw jaar; tijd voor een frisse start!

VKG start 2021 met een vernieuwd bedrijfsverhaal en een gloednieuwe huisstijl! Want het is goed om in deze moeilijke coronatijd vooruit te kijken en aandacht te geven aan de lichtpuntjes in de toekomst. De wereld verandert en VKG verandert mee. VKG groeit: in verzekeringsaanbod, in medewerkers en in mogelijkheden voor u als financieel adviseur.

Wij zijn de energie achter financiële rust

Wij vinden dat iedereen rustig moet kunnen slapen, zonder zich zorgen te maken over financiële risico’s, verzekeringen, hypotheken, schade, vaste lasten enzovoort. Daarom zetten wij ons in voor een Nederland met altijd en overal een deskundige financieel adviseur in de buurt.

Een financieel adviseur die inzicht verschaft in risico’s en hoe je daar het beste mee omgaat. Die helpt met het maken van een goede keuze uit een breed aanbod van verzekeringen, hypotheken en andere financiële producten. En die zorgt dat zijn klanten zelf geen omkijken hebben naar zaken als schadeafhandeling en herstel. Zodat een bedrijf niet dicht hoeft, een bouwproject niet stil komt te liggen, en mensen gewoon door kunnen met hun werk of leven. Zonder financiële stress.

Zo bereiken we dat iedereen in Nederland rustig kan slapen, zonder zorgen over financiële risico’s en vaste lasten.

Wij zijn de energie achter financiële rust.

De nieuwe website

Kijk snel verder op deze vernieuwde website, voor het verhaal van VKG en voor meer informatie over onze producten en tooling. Check onze ambassadeurs. Of bekijk de foto van onze accountmanagers  of ons telefoonteam!

 

Nieuwsoverzicht

Lees ook...