Extranet Adviseur Online

Nieuws

VKG maakt synchronisatie met assurantiepakketten makkelijk

Het werken met het VKG-extranet in combinatie met eigen assurantiepakketten van de adviseur is nu nog makkelijker en sneller. Veel gegevens worden nu automatisch gesynchroniseerd. Dubbel invoeren van relatie- en polisgegevens is niet meer nodig. Dat bespaart onze aangesloten financieel adviseurs veel kostbare tijd.

Synchroniseren van het VKG-extranet en aanvragen
Door een nieuwe koppeling kunnen adviseurs makkelijk relatiegegevens op het VKG-extranet bijwerken (synchroniseren) vanuit DIAS, Assu of Faster Forward Elements. Bovendien kunnen adviseurs vanuit het eigen assurantiepakket makkelijk een nieuwe polisaanvraag starten in het VKG-extranet.

Synchroniseren van het eigen assurantiepakket
Ook de synchronisatie van het eigen assurantiepakket van de adviseur is mogelijk. Via Aplaza worden de polisgegevens vanuit het VKG-extranet gesynchroniseerd in het eigen administratiepakket van de adviseur.

Eric-Jan van den Berg, Directeur Commercie van VKG: “We zijn blij dat we onze adviseurs weer een goede digitale oplossing kunnen aanbieden. Geautomatiseerde synchronisatie tussen het VKG-extranet en het assurantiepakket van de adviseur helpt onze adviseurs om efficiënter te werken. Het past bij onze strategie om met slimme tools onze adviseurs te ondersteunen.”

Nieuwsoverzicht

Lees ook...