Extranet Adviseur Online

Nieuws

VKG neemt de Lodewijk-groep over

VKG heeft per 1 april 2021 alle aandelen van de Lodewijk-groep overgenomen. De Lodewijk-groep bestaat uit Lodewijk Assurantiën en volmachtkantoor Lodewijk Assuradeuren. Met deze overname verstevigt VKG haar positie binnen de top van de verzekeringsmarkt.

Tom van der Geer, CEO van VKG: “Lodewijk Assurantiën is een sterke regionale speler met vestigingen in Wezep, Kampen en Heerenveen met een goede naam. Fred Lodewijk blijft aan het roer en zet de onderneming voort. Samen hebben we een mooie ambitie om het bedrijf verder uit te bouwen. Deze overname verstevigt onze positie in de markt. Wij zijn hier ontzettend trots op.”

Fred Lodewijk: “Lodewijk is gestart in 1946 en staat al 75 jaar en met 45 collega’s klaar voor al onze klanten. We hebben een mooi bedrijf opgebouwd. Wat ik zie is dat we Lodewijk Assurantiën nu gaan voortzetten bij een mooie Nederlandse partij met een langetermijnstrategie. Ik heb zin om in de nieuwe setting aan het werk te gaan en de samenwerking met VKG verder te intensiveren.”

 

Nieuwsoverzicht

Lees ook...