Extranet Adviseur Online

Nieuws

VKG neemt Melching Groep over

VKG neemt per 1 juli 2019 alle aandelen van Melching Groep uit Drachten over. Melching Groep is een full serviceprovider voor financieel adviseurs. Met deze overname verstevigt VKG haar positie binnen de top van de serviceproviders en breidt zij haar netwerk van ruim 3.000 aangesloten financiële adviseurs verder uit.

Tom van der Geer, algemeen directeur van VKG: “Wij zijn trots op deze overname. Deze verstevigt onze positie als full serviceprovider en draagt bij aan nieuwe klanten en een unieke dienstverlening in de markt. Melching werkt samen met professionele adviseurs wat perfect aansluit op ons klantenbestand. Door de overname van Melching breidt VKG haar diensten, gericht op het ontzorgen van financieel adviseurs, verder uit. Wij verheugen ons er op deze aanvullende diensten ook aan te bieden aan de financieel adviseurs die nu al zijn aangesloten bij VKG.”

Jan Willem Melching, directeur-eigenaar van de Melching Groep: “Melching Groep is gestart in 1998 en ontzorgt met 50 collega’s al onze adviseurs. Ik ben ervan overtuigd dat de adviseurs van Melching zich ook thuis voelen bij VKG. Melching is opgebouwd vanuit de overtuiging dat onze klanten volledig door ons bedrijf ontzorgd moeten worden en dit zit ook in de genen van VKG. Ik ben blij te zien dat VKG mogelijkheden ziet om de dienstverlening verder uit te breiden. Voor mij valt deze overname mooi samen met mijn wens om aan het eind van dit jaar van mijn pensioen te gaan genieten.”

Alle 200 collega’s van VKG heten de Melching collega’s van harte welkom bij VKG. Met de kennis en kunde van deze collega’s versterken we onze positie als kennis- en sparringpartner voor adviseurs.

Nieuwsoverzicht

Lees ook...