Extranet Adviseur Online

Nieuws

VKG sponsort Zaandammers Tom en Sjors in hun epische 400 kilometer fietstocht voor mentale gezondheid: ‘De zwaarste uitdaging van ons leven’.

Op 21 juni, de langste dag van het jaar, gaan Zaandammers Tom de Vos (27) en Sjors Brand (27) een buitengewone uitdaging aan: een epische fietstocht van 400 kilometer door alle provincies van Nederland, tussen zonsopkomst en zonsondergang. Deze ambitieuze onderneming is bedoeld om bewustwording te creëren voor het belang van mentale gezondheid. Als  sponsor van dit fietsduo, hecht VKG als organisatie veel waarde aan het van mentaal welzijn van hun medewerkers.  

Race tegen de klok
Het plan klinkt hen zelf ook vrij krankzinnig in de oren. Binnen de zestien uren daglicht die de eerste officiële zomerdag telt, willen Tom en Sjors alle twaalf provincies hebben aangetikt op de fiets. Een rit waarin ze gezien de afstand omgerekend gemiddeld minimaal 25 kilometer per uur moeten trappen om het doel binnen het beoogde tijdsbestek te halen. Zoals ze het zelf omschrijven: de zwaarste beproeving van hun leven.  

Over stichting MIND
De opbrengsten van deze inspanning gaan naar de  stichting MIND. Deze  organisatie zet zich in  om psychische problematiek bespreekbaar te maken en mensen te ondersteunen. Bijna de helft (48%) van de volwassenen in Nederland (18-75 jaar) heeft ooit te maken gehad met één of meerdere psychische aandoeningen. 

Tom en Sjors zijn gepassioneerd over deze kwesties. Hun doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen en aandacht te genereren om psychische problemen te voorkomen. Wil je dit fietsduo ook steunen? Dat kan! Doneren kan tot vrijdag 30 juni via: https://starteeneigenevenement.doemeemetmind.nl/teams/mindsummerride/donate. 

Laten we samen stappen zetten naar een gezonde geestelijke balans. 

Nieuwsoverzicht

Lees ook...