Extranet Adviseur Online

Nieuws

VKG start pensioensamenwerking met De Regt Adviesgroep

VKG werkt vanaf 1 januari 2024 samen met De Regt Adviesgroep op het gebied van pensioenen. Bij VKG aangesloten financieel adviseurs kunnen pensioenvraagstukken onderbrengen bij deze sterke partner. Ook financieel adviseurs zonder pensioenvergunning kunnen bij VKG terecht voor een goede oplossing voor pensioenen.

Ook voor assurantiekantoren
De Regt biedt zowel pensioenoplossingen voor de klanten van adviseurs als voor de adviseurs en de eigen medewerkers van het assurantiekantoor.

Over De Regt Adviesgroep
De Regt Adviesgroep is al 25 jaar dé specialist op het gebied van Pensioenen, Verzuim & Inkomen, Bedrijfsrisico’s en (werknemers)communicatie. De Regt Adviesgroep is een onafhankelijk adviseur en adviseert en bemiddelt in producten van veel verschillende pensioenaanbieders.

Eric-Jan van den Berg: “Als full serviceprovider is ook pensioen een pijler in ons dienstenpalet. Adviseurs kunnen vertrouwen op een onafhankelijk, eerlijk en helder pensioenadvies. De Regt Adviesgroep houdt zich alleen bezig met het gevraagde pensioenvraagstuk. Onze adviseurs zijn en blijven de relatiebeheerder van hun klanten. De Regt ontzorgt hen op pensioengebied en verzorgt desgewenst ook de communicatie naar personeelsleden.”

Nieuwsoverzicht

Lees ook...