Extranet Adviseur Online

Nieuws

VKG vernieuwt de BedrijvenOpvangPolis

VKG heeft het aanvragen van zakelijke volmachtverzekeringen geheel vernieuwd. Met de aanvraagmodule van de BedrijvenOpvangPolis kunnen adviseurs binnen 2 minuten een helder vergelijkingsoverzicht maken van de producten van verschillende verzekeraars.

Communicatie via mid-office
Via de gebruiksvriendelijke aanvraagmodule kunnen adviseurs bij het samenstellen van de offerte eenvoudig communiceren met de acceptanten van VKG. Bijvoorbeeld om vragen te stellen over de dekkingen of het verzekeren van de risico’s. Daarbij werken zowel de adviseur als de acceptant van VKG in hetzelfde systeem.

Nauwkeurige offerte
Voor een gedetailleerde offerte stelt de aanvraagmodule alle verzekeringstechnische en premiebepalende vragen. Door heel precies uitvragen is de offerte volledig afgestemd op de wensen en eisen van de klant.

Digitale goedkeuring
De klant kan de offerte digitaal goedkeuren en ondertekenen. Zo kan de aanvraag eenvoudig digitaal worden verwerkt én is het ondertekenen van een aanvraagformulier niet meer nodig. Uiteraard wordt daarbij het complete dossier vastgelegd in de aanvraagmodule. De polis kan na goedkeuring direct worden aangevraagd.

Eric-Jan van den Berg, directeur Commercie: “Wij merkten dat adviseurs behoefte hadden aan een snellere en gebruiksvriendelijkere aanvraagmodule voor zakelijke verzekeringen. Ik ben blij dat we onze adviseurs nu die efficiënte module kunnen bieden. Dit betekent veel tijdwinst bij het aanvragen van een zakelijk verzekeringspakket.”

Nieuwsoverzicht

Lees ook...