Extranet Adviseur Online

Nieuws

Werk is zoveel meer dan alleen brood op de plank

Wij begrijpen dat werk meer is dan alleen een dagelijkse verplichting. Het is een plek waar je je kunt ontwikkelen, talenten kunt benutten, plezier kunt maken en nieuwe vriendschappen kunt sluiten.

Om het werkgeluk te bevorderen, hecht VKG waarde aan een gezonde werksfeer. Wanneer medewerkers zich gehoord voelen, zich veilig voelen om feedback te delen en het gevoel hebben dat ze intern over hun hulpvragen kunnen praten, neem je een hoop onnodige druk en werkstress weg. Om het werkgeluk te bevorderen, neemt VKG verschillende stappen. De kernwaarden van het bedrijf vormen de basis voor de cultuur, waarbij samenwerken, aandacht, vertrouwen en eigenaarschap centraal staan.

Een cultuur van gelijkheid, eigenaarschap en groei
VKG moedigt medewerkers aan om eigenaarschap te nemen over hun werk en krijgen meer verantwoordelijkheden en daardoor meer vrijheden. Er wordt waarde gehecht aan persoonlijke groei en ontwikkeling, met mogelijkheden voor trainingen, opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

Verbindende activiteiten
VKG heeft Werkgeluk Ambassadeurs aangesteld die fungeren als bruggen tussen het management en waarbij wij een omgeving met open communicatie stimuleren. Wij streven ernaar om een werkomgeving te creëren waarin medewerkers zich gewaardeerd voelen en waar er ruimte is voor spontaniteit en persoonlijke groei. Door lunchbijeenkomsten en borrels te organiseren, versterken wij de onderlinge verbinding.

Een succesvolle werkomgeving
Uit het medewerkerstevredenheid onderzoek kwam naar voren dat medewerkers VKG ervaren als een goede werkgever die flexibiliteit biedt in werktijden en de mogelijkheid om thuis of op kantoor te werken. Ze voelen zich gewaardeerd en hebben plezier in hun werk. Je wordt gestimuleerd om je werk-privébalans op orde te houden, maar je moet het wel zelf doen. De open werkcultuur wordt gekenmerkt door vertrouwen, waarbij medewerkers de vrijheid hebben om hun werktijden in te delen en verantwoordelijkheid te nemen voor hun werkzaamheden.

Bij VKG krijg ik de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen. Dit vereist wel enige inspanning, het is een kwestie van geven en nemen. Als je niets zegt, zal je stem ook niet gehoord worden – medewerker VKG

Kom jij ons team versterken? Bekijk hier onze openstaande vacatures.

Nieuwsoverzicht

Lees ook...