Extranet Adviseur Online

Alles over pakketkorting bij VKG

VKG verzorgt namens verzekeraars de administratie van verzekeringen die u via uw financieel adviseur heeft afgesloten. U kunt binnen uw verzekeringspakket de verzekeringen van verschillende verzekeraars combineren. Als u meerdere verzekeringen van dezelfde verzekeraar heeft dan ontvangt u pakketkorting. De maximale pakketkorting is 12%. Dat is makkelijk én voordelig!

Hoe werkt de pakketkorting?

De kortingsopbouw verschilt per verzekeraar. Sommige verzekeraars hebben verzekeringen ingedeeld in verzekeringssoorten, andere verzekeraars hebben verzekeringen ingedeeld in verzekeringsrubrieken. Elke verzekeraar hanteert zijn eigen manier van kortingsopbouw. Binnen het pakket wordt per verzekeraar geteld hoeveel producten er van die verzekeraar zijn afgesloten. Op die producten wordt de korting toegepast. De producten van de ene verzekeraar tellen niet mee voor de korting voor de andere verzekeraar. Ook tellen niet alle producten mee voor pakketkorting. Onderstaand vindt u de kortingsregeling per verzekeraar.

Als u een rechtsbijstandverzekering van Anker, ARAG of DAS afsluit dan krijgt u als particulier 8% korting (4% zakelijk) op deze verzekering, als u daarnaast nog minstens één andere verzekering in het pakket afsluit.