Extranet Adviseur Online

Gewijzigde verzekering?

VKG verzorgt namens de verzekeraar de administratie van uw verzekering. Door veranderende marktomstandigheden komt het voor dat een verzekeraar de dekking van een verzekering moet aanpassen. Ook kan de verzekering van naam of verzekeraar veranderen. Om u als verzekerde hierover te informeren ontvangt u een brief met vaak een beknopt verschillenoverzicht.

VKG wil u nog beter informeren over wat de verandering voor u betekent. Daarom hebben wij uitgebreide verschillenoverzichten per verzekeraar voor u beschikbaar gemaakt. Zo ziet u in een oogopslag wat de verandering voor u betekent.

Voor een totaaloverzicht van uw polis en voorwaarden gaat u naar adviseuronline.nl. Heeft u nog geen Adviseur Online account? Ga naar Adviseur Online en klik op ‘Account aanmaken’. Binnen een paar klikken heeft u deze aangemaakt.

Downloads verschillenoverzicht

Via onderstaande knop gaat u naar de pagina met alle verschillenoverzichten op een rij.

Samenwerking met uw adviseur

Uw financieel adviseur werkt met ons samen. Wij helpen uw adviseur u te adviseren over de beste financiële producten en diensten die er zijn. Daarnaast ondersteunen wij uw adviseur bij de administratie. Daarom vindt u onze naam, VKG, terug op facturen en verzekeringsdocumenten. Veelal incasseren wij ook de premie in opdracht van uw adviseur.

Vragen over de wijziging van uw verzekeringen?

Neem dan contact op met uw financieel adviseur. Dit is uw aanspreekpunt. Uw financieel adviseur kent uw persoonlijke situatie en helpt u graag verder. U heeft een polis bij VKG, maar weet u niet wie uw adviseur is? Vul dan hieronder uw polisnummer en postcode in.

Uw adviseur?

Vind uw adviseur bij u in de buurt.