Extranet Adviseur Online

Van Melching naar VKG

Sinds 2019 is de Melching groep onderdeel van Van Kampen Groep (VKG) in Hoorn. Al ruim 75 jaar verzorgt VKG de administratie voor meer dan de helft van alle adviseurs in Nederland.

VKG biedt financieel adviseurs in heel Nederland toegang tot de gehele financiële markt. Efficiënt en doelgericht. Zodat hun klanten zich geen zorgen hoeven te maken over financiële risico’s, vaste lasten, verzekeringen, hypotheken en schade. Lees meer over VKG.

Bent u adviseur en voorheen aangesloten bij Melching, stel dan uw vragen aan VKG. Dat kan zowel telefonisch of via deze pagina.

Bent u verzekerde?

Heeft u een vraag over uw polisvoorwaarden? Kijk dan op deze pagina om de poliswaarden in te zien. Het polisnummer en wachtwoord vindt u terug op uw polisblad. Of maak een account* aan op Adviseur Online. Daar kunt u ook uw polissen inzien, facturen bekijken, groene kaart downloaden et cetera.
*uitgezonderd hiervan zijn klanten van De Friesland.

Wilt u meer informatie over een product? Wij vinden het belangrijk dat u in één oogopslag de belangrijkste kenmerken van een verzekering ziet. Wat is wel en wat is niet verzekerd? Wat wordt er vergoed? Wat zijn de belangrijkste uitsluitingen? De antwoorden op deze vragen staan in de Verzekeringskaart. Deze kunt u raadplegen via deze pagina.

Uw financieel adviseur werkt met ons samen. Wij helpen uw adviseur u te adviseren over de beste financiële producten en diensten die er zijn. Daarnaast ondersteunen wij uw adviseur bij de administratie. Daarom vindt u onze naam, VKG (of Melching), terug op bepaalde facturen, verzekering- en hypotheekdocumenten. Veelal incasseren wij ook de premie in opdracht van uw adviseur.

Vragen over uw verzekeringen?

Neem dan contact op met uw financieel adviseur. Dit is uw aanspreekpunt. Uw financieel adviseur kent uw persoonlijke situatie en helpt u graag verder. Heeft u een polis bij VKG, maar weet u niet wie uw adviseur is? Vul dan hieronder uw polisnummer en postcode in.

Uw adviseur?

Vind uw adviseur bij u in de buurt.