Extranet Adviseur Online

Nieuws

Aanvraag MUNT Hypotheken nu mogelijk via VKG!

VKG voegt MUNT Hypotheken toe aan het assortiment hypotheken.

Boetevrij aflossen met eigen geld en de laagste rente bij passeren, ook na verlenging. De combinatie van uitstekende hypotheekvoorwaarden en een efficiënt aanvraagproces, maakt dat MUNT Hypotheken een mooie aanvulling is in het totale aanbod. Deze uitbreiding is beschikbaar voor de adviseurs die samenwerken met VKG.

“Met MUNT Hypotheken hebben we een goeie uitbreiding van ons aanbod.”

Meer dan alleen een hypotheek
MUNT Hypotheken is de snelst groeiende geldverstrekker in Nederland. Als eerste in de markt hanteerde MUNT Hypotheken boetevrij aflossen met eigen geld. Hun voorbeeld werd snel gevolgd door andere geldverstrekkers. Bij VKG vinden we het belangrijk dat u uw klanten zo goed mogelijk kan helpen. Deze samenwerking met MUNT Hypotheken draagt daaraan bij. MUNT Hypotheken heeft nog meer voordelen voor uw klant, bekijk hier alle voordelen.

Het is een mooie stap, zegt Peter van der Linde, manager bij het provinciale bedrijf: “Met MUNT Hypotheken hebben we een goeie uitbreiding van ons aanbod. Als je de markt volgt zie je MUNT Hypotheken steeds weer opduiken. Toen we de gelegenheid kregen om de samenwerking aan te gaan, hebben we die met open armen ontvangen.”

De eerste aanvragen stromen binnen
Een belangrijk onderdeel van het gesprek tussen VKG en MUNT Hypotheken is dat beide het klantbelang voorop stellen. Dit is een van de belangrijkste aspecten van de samenwerking, omdat zowel MUNT als VKG streven naar tevreden klanten. Oplossingsgericht denken sluit goed aan bij VKG. Na de lancering werd er snel waardevolle ervaring opgedaan; de eerste aanvragen stromen binnen en de eerste interacties tussen MUNT en VKG verlopen positief. Dit vormt een solide basis voor een gunstige samenwerking.

Nieuwsoverzicht

Lees ook...