Extranet Adviseur Online

Nieuws

VKG breidt assortiment hypotheken en kredieten uit

VKG voegt DEFAM Premium, Voordegroei en Clarian Wonen toe aan het assortiment hypotheken en kredieten.

Het Premium-tarief van DEFAM is een extra scherp geprijsde persoonlijke lening vanaf 3,5% per jaar. Voordegroei biedt het MKB diverse financieringsmogelijkheden vanaf € 250.000,-. Het label Clarian Wonen richt zich op senioren en oversluiters in de niet-NHG-markt. Deze uitbreidingen zijn beschikbaar voor de adviseurs die samenwerken met VKG.

Hypotheek Vierdaagse
Van 19 tot en met 22 april organiseert VKG de Hypotheek Vierdaagse. De bij VKG aangesloten financieel adviseurs horen en zien online hier het laatste nieuws van geldverstrekkers en interessante marktpartijen. Inschrijven voor deelname kan via deze VKG-activiteitenkalender.

Marktpositie
Met 36 verschillende hypotheek- en 8 kredietproducten behoort het assortiment van VKG tot de ruimste in de markt. In het onderzoek van Bureau DFO naar de waardering van serviceproviders is de algemene tevredenheid van VKG Hypotheken & Kredieten bovengemiddeld beoordeeld met een 8,2.

Peter van der Linde, directeur Hypotheken en Kredieten: “Consumenten en ondernemers gebruiken deze crisis voor het herijken van hun mogelijkheden. Dat kan een volgende stap in je ‘hypotheek-carrière’ zijn of het uitwerken van financiële plannen die je al lang hebt. Ook ondernemers herzien hun positie. Dan zijn wij er voor de financiële rust om die plannen uit te kunnen voeren. Met nieuwe aanbieders erbij geeft dat meer mogelijkheden. Ik ben blij met de mooie uitbreiding van ons assortiment. Dat geeft energie aan onze adviseurs.”

Nieuwsoverzicht

Lees ook...