Extranet Adviseur Online

Nieuws

VKG Portefeuille Match biedt ondersteuning bij groei lokale intermediairs

VKG ontwikkelt vanuit VKG Portefeuille Match een programma om samen met intermediairs de toekomst van lokaal en betrokken financieel advies te waarborgen. Dat is één van de vervolgstappen die VKG neemt naar aanleiding van het onderzoek naar de toekomstplannen van het intermediair dat de afgelopen maanden heeft plaatsgevonden.

 Onderzoek als basis

Eén van de bevindingen uit het onderzoek, uitgevoerd door Adviesbureau Fred de Jong en MCH Consultancy, is dat naar verwachting ruim 1.000 intermediairs in de komende vijf jaar van eigenaar wisselen. De meeste kantooreigenaren zoeken het liefst binnen het eigen netwerk naar samenwerking. Daarnaast laat het onderzoek zien dat lokale advieskantoren zoeken naar mogelijkheden om in de toekomst waardevol te blijven voor hun klanten en financiële waarde te creëren met hun onderneming. VKG gelooft in het belang van lokale, betrokken advieskantoren en ondersteunt die kantoren richting een succesvolle toekomst.

 Unieke dienstverlening voor de lokale betrokken ondernemer

De basis van VKG Portefeuille Match is portefeuillematching, de unieke dienstverlening van VKG waarmee zij binnen haar netwerk lokale intermediairs bij elkaar brengt voor koop en verkoop van portefeuilles. Dit biedt advieskantoren verschillende voordelen, zoals een efficiënte administratieve integratie.

VKG Portefeuille Match helpt adviseurs verder door het aanbieden van relevante webinars en workshops over onder andere kantooroverdracht en marktontwikkelingen. Dit programma bestaat uit verschillende onderdelen gericht op de toekomstplannen van lokale intermediairs. Hierdoor biedt VKG ondernemers ondersteuning waarbij de meerwaarde van lokaal financieel advies voorop staat. Dit programma wordt aangeboden vanuit de VKG Academie.

 Samenwerking met expert-partners

Voor de ontwikkeling van het programma werkt VKG samen met MCH Consultancy en Adviesbureau Fred de Jong. Deze adviesbureaus hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van intermediairs op het gebied van strategie en verandermanagement.

Meer informatie over VKG Portefeuille Match via https://vkg.nl/adviseur/oplossingen-van-vkg/vkg-portefeuille-match/

Nieuwsoverzicht

Lees ook...