Extranet Mijn polismap

Nieuws

VKG sluit aan op Aplaza

VKG is nieuw aangesloten op het Aplaza-platform. De Aplaza-berichtenkoppeling is ideaal voor adviseurs die naast het VKG-extranet nog een eigen administratiepakket gebruiken. Via Aplaza worden polisgegevens geactualiseerd in het eigen administratiepakket van de adviseur, op basis van prolongatie- en mutatieberichten van VKG. Daarmee is dubbel invoeren van gegevens niet meer nodig. Dat bespaart de bij VKG aangesloten financieel adviseurs al snel een minuut per bericht.

Eric-Jan van den Berg, Directeur Commercie van VKG: “We zijn blij om onze adviseurs deze mooie digitale oplossing te kunnen aanbieden. Het past naadloos bij onze strategie om met slimme tools onze adviseurs te ondersteunen. Aplaza helpt hen om efficiënter te werken.”

Nieuwsoverzicht

Lees ook...

Meer concurrentie tussen intermediairs, lokaal adviseur kan het verschil maken

Een visie van Fred de Jong naar aanleiding van ons onderzoek in samenwerking met Björn Bierhaalder (MCH Consultancy) en Fred de Jong (Adviesbureau Fred de Jong) over de toekomst van financieel advieskantoren. 

Voorlopig lijkt de overname-trend nog niet klaar te zijn. De komende jaren wisselen nog eens ruim duizend kantoren van eigenaar, zo blijkt uit onderzoek van VKG in samenwerking met Adviesbureau Fred de Jong en MCH Consultancy. Het lijkt alsof overnemen of overgenomen worden de enige route naar succes is. Verdwijnt daarmee het bestaansrecht van kleinschalige, lokale adviseurs?

Juist niet! De klant ziet de toegevoegde waarde van de lokale adviseur. Hij kent de klant, zijn omgeving en omstandigheden als geen ander.

Adviseur behoudt sterke positie als kantoor ook digitaal groeit

VKG werkt samen met meer dan 2.700 advieskantoren. De serviceprovider gelooft in de kracht van lokaal advies, maar sluit de ogen niet voor de uitdagingen die de komende jaren het pad van het intermediair kruisen. En dat zijn er nogal wat. Van fusies en overnames tot de roep om digitalisering en het verzekerbaar houden van risico’s voor de klant. Wat kan VKG hierin betekenen voor de lokale financieel adviseur? Lees het interview met Eric-Jan Berg, directeur Commercie, in de special van de VVP.

VKG Portefeuille Match biedt ondersteuning bij groei lokale intermediairs

De basis van VKG Portefeuille Match is portefeuillematching, de unieke dienstverlening van VKG waarmee zij binnen haar netwerk lokale intermediairs bij elkaar brengt voor koop en verkoop van portefeuilles. Dit biedt advieskantoren verschillende voordelen, zoals een efficiënte administratieve integratie.